Ben jij als freelancer opzoek naar leuke online marketing opdrachten?

Kleine klus of groot project? Wij hebben jou nodig!

A Step-By-Step Roadmap To Success

Wat is jouw specialisme?

Waar gaat jouw hart harder van kloppen? Waar wil jij aan bouwen? Met welke skills zorg jij dat bedrijven online beter vindbaar worden?

Social Media​​

Ben jij een kei in het schrijven en maken van social posts en/of advertenties? Geeft het je een kick om het maximale bereik uit social media te halen?

SEO

Ben jij een SEO specialist en zorg jij dat websites beter vindbaar worden in Google? Van keyword onderzoek tot copywriting tot linkbuilding?

PPC Google Ads

Ben jij een Google Ads tijger die zo goedkoop mogelijk, zoveel mogelijk converterende kliks wilt inkopen? Is optimaliseren een tweed natuur voor je?

Web Design​

Ben jij goed in het bouwen van websites of webshops? Heb jij de kennis en inzichten om gave projecten op te leveren?

Digital Consulting ​​

Ben jij goed in het bedenken, opzetten, begeleiden en controleren van online marketing campagnes?

Content Marketing​

Ben jij goed in het creëren van content voor diverse platforms? Is schrijven je passie? Send us your message!

Graphic Design​​

Ben jij een grafische vormgever pur sang? Ontwerp je graag logo's, huisstijlen, websites of advertenties?

Research​​

Ben jij goed in research en onderzoek je graag online kansen voor bedrijven? Vind jij de juiste potentie in de markt?

Tekstschrijver - blogger​​

Is bloggen of tekstschrijven een tweede natuur voor je en geniet je om mooie teksten te produceren?

Flexibiliteit

zoek jij...

Zoek je flexibele online marketing opdrachten waarbij je betaald wordt voor het geleverde werk en/of resultaat met vaste en transparante afspraken en tarieven?

Ontzorgen

Wil jij ook...

Wil jij het maximale uit het budget van de klant halen en bezig zijn met wat je leuk vindt in plaats van met klanten binnen te halen, sales en onderhandelingen? Wil je blijven ontwikkelen en samen met ons top prestaties neerzetten? Wil jij je eigen werktijden bepalen?

Professional

Ben jij...

Ben jij een professional die zelfstandig of met begeleiding gave online marketing diensten kan leveren? Vind je het als freelancer toch fijn om af en toe te kunnen sparren of ruggenspraak te houden?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

We Have Great Answers

Je mag ons alles vragen

Wij ontzorgen je en nemen taken zoals klanten binnen halen, sales en project onderhandeling uit handen zodat jij kan doen wat leuk leuk vindt en waar je goed in bent. Je bent vrij om te eigen tijden en uren te bepalen. Wij houden van flexibiliteit en daarnaast betalen wij je een marktconform uurtarief of projecttarief afhankelijk van je expertise, kennis en ervaring. 

Afhankelijk van je tijd en expertise kan je zeker aan meerdere opdrachten tegelijk werken. Wij hebben tijdelijke projecten en doorlopende projecten afhankelijk van je specialisme.

Dit is natuurlijk afhankelijk van je expertise, ervaring, project en werkzaamheden. Facturaties kunnen per opdracht , per uur of per maand zijn. Ook wij zijn hier flexibel in.

Jij factureert ons. Facturaties kunnen per opdracht , per uur of per maand zijn. Ook wij zijn hier flexibel in.

Dit verschilt per project en dit wordt vooraf besproken en vastgelegd. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en staat nooit voor verrassingen.

Nadat jij je hebt aangemeld neemt een accountmanager / projectmanager contact met je op om jouw wensen, ideeën en expertise door te nemen. Wij maken een plan van aanpak en matchen jouw skills bij een project. Wij spreken de prijs en werkzaamheden af en wanneer jij akkoord bent gaan wij alles voor je in gang zetten.

Alle freelancers worden vooraf getoetst op hun kennis, expertise en werkwijze. Wij managen, begeleiden en controleren de diensteverlening en/of het gehele project zodat we zeker weten dat de klant kwalitatieve dienstverlening krijgt en het gewenste resultaat behaald.

Afhankelijk van de opdracht en/of het project kan dit in veel gevallen wel mits je voldoende tijd kunt inplannen om de opdracht naar behoren te doen. Als je freelance werk naast je huidige werk wilt doen controleer dan je arbeidscontract of dit is toegestaan.

Tijdens de intake toetsten wij je op je specialisme, kwaliteiten en ervaring. Wij zorgen dat de juiste freelancer de juiste opdracht krijgt. Wij monitoren en begeleiden het traject om de kwaliteit te waarborgen.

Bij elke opdracht bekijken wij of het een tijdelijk of doorlopend project is. Wij zien hier heel flexibel mee. Het is dus volledige afhankelijk van jouw wensen.

Ja uiteraard mag jij ook voor andere bedrijven freelance opdrachten doen zolang het niet de bedrijven en/of hun directe concurrenten zijn van je lopende opdrachten bij ons. Dat zou niet fair zijn voor beide partijen.

Op het moment dat je ziek wordt of om wat voor reden het project niet kan voortzetten dan zorgen wij dat een andere collega of freelancer dit overneemt. De kwaliteit en voortgang wordt gewaarborgd door ons online marketingbureau.

Afhankelijk van je expertise en ervaring bespreken wij samen hoe we het project uitvoeren en hoeveel behoefte jij aan begeleiding hebt.

Ja je hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon, je accountmanager  / projectmanager. Deze handelt alles af voor je en ondersteun en/of begeleid het project. Jij kan voor alles bij je accountmanager  / projectmanager terecht. No-nonsense, korte lijntjes en snelle communicatie.

Dit kan verschillen per opdracht en/of project. Wij zullen dit per opdracht en/of project beoordelen. Uiteraard zorgen wij dat alles wettelijk goed geregeld is.

Aanmelden freelancers

Ons doel is om gave samenwerkingen op te zetten

So, let's be happy together

Goedendag!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je nog vragen?

Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon. Je kan je ook direct online aanmelden.