Heb jij als bedrijf een freelance online marketing specialist nodig?

Voor kleine klus of voor groot project? Wij hebben de oplossing!

Wij lossen problemen op

Waar kunnen wij jou mee helpen?

A Step-By-Step Roadmap To Success​

Social Media​​

Je bereik vergroten en engagement creëren d.m.v. berichten en /of advertenties.

SEO

Hoger in de zoekresultaten van Google? Wil jij naar de eerste pagina of eerste plek?

PPC Google Ads

Direct boven aan Google met advertenties. Heb jij snel meer aanvragen of verkopen nodig?

Strategy​​

Online succesvol zijn begint met een plan, een goed plan! Wij helpen jou de juiste richting te bepalen.

Web Design​

Tijd voor opfrissing van je WordPress website of een hele nieuwe website nodig? Voor elk budget een oplossing.

Content Marketing​

Overal online op het juiste moment met de juiste boodschap? Wij ondersteunen je van A tot Z.

Graphic Design​​

Grafische vormgeving nodig? Nieuw logo, huisstijl, design of advertenties nodig?

Digital Consulting ​​

Een goede adviseur met ervaring nodig die verder kijkt en oplossingen biedt?

Research​​

Je kansen onderzoeken? Van keywoord onderzoek tot pagina analyse.

Flexibiliteit

Zoek je...

Zoek je een of meerdere flexibele online marketing professionals die je alleen maar hoeft te betalen voor het geleverde werk en/of resultaat met vaste en transparante afspraken en tarieven?

Ontzorgen

Wil jij ook...

Wil jij ook volledig ontzorgd worden en alleen maar de voordelen van kwalitatief geselecteerd personeel ervaren? Wil jij heldere afspraken met duidelijke doelstellingen en resultaat?

Professionals

Ben jij...

Ben jij op zoek naar gerichte resultaten en wil je dat elk online marketing project door een professional begeleid wordt zodat jij de freelancer(s) niet hoeft te managen?

Dan ben jij opzoek naar ons!

We Have Great Answers

Je mag ons alles vragen

Omdat wij je volledig ontzorgen. Wij nemen de facturatie uit handen, de planning, de begeleiding en het projectmanagement zodat jij je met je business bezig kan houden!

Ja uiteraard kan dat. Per project zullen wij samen kijken welke expert(s) je voor welke werkzaamheden nodig hebt.

Dat is erg afhankelijk van de werkzaamheden, het project, de looptijd en je wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om dit te laten berekenen. Je weet dus altijd vooraf waar je aan toe bent en staat nooit voor verrassingen.

Je ontvangt de factuur van ons. Je hoeft de freelancer(s) dus niet zelf te betalen en je hebt ook geen contract met de freelancer, maar met ons. Je hebt dus ook geen VAR verklaring van de freelancer nodig. Wij maken van te voren alle afspraken en jij weet dus altijd waar je aan toe bent en je staat nooit voor verrassingen.

Dit verschilt per project en dit wordt vooraf besproken en vastgelegd. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en je staat nooit voor verrassingen.

Nadat jij je hebt aangemeld neemt een accountmanager / projectmanager contact met je op om jouw wensen, ideeën en doelstellingen door te nemen. Wij maken een plan van aanpak en matchen de juiste freelancer(s) bij het project. Wij zorgen dat je een scherpe offerte krijgt en wanneer jij akkoord bent gaan wij alles voor je in gang zetten.

Alle freelancers worden vooraf getoetst op hun kennis, expertise en werkwijze. Wij managen, begeleiden en controleren de diensteverlening en/of het gehele project zodat jij kwalitatieve dienstverlening krijgt en het gewenste resultaat behaald.

Wij hebben al onze freelancers uitgebreid getoetst op hun specialisme, kwaliteiten en ervaring. Wij zorgen dat de juiste freelancer de juiste opdracht krijgt. Wij monitoren en begeleiden het traject om de kwaliteit te waarborgen.

Bij elke opdracht bekijken wij of het een tijdelijk of doorlopend project is. Wij zien hier heel flexibel mee. Het is dus volledige afhankelijk van jouw wensen en budget. Jouw project komt dus nooit stil te liggen.

Op het moment dat de freelancer ziek is of om wat voor reden het project niet kan voortzetten dan zorgen wij dat een andere collega of freelancer dit overneemt. De kwaliteit en voortgang wordt gewaarborgd door ons online marketingbureau.

Waarvoor niet zeggen wij altijd! Wij beschikken over freelancers met uiteenlopende expertises binnen de marketing. Dus of je nu een website wilt laten bouwen, deze beter vindbaar wilt laten worden, een social media campagne wilt laten opzetten en beheren of dat je wilt adverteren op Google. Wij (en onze freelance specialisten) zijn van alle markten thuis.

Wij nemen het gehele traject voor je uit handen. Wij begeleiden, managen en controleren het gehele project van A tot Z.

Ja je hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon, je accountmanager  / projectmanager. Deze handelt alles af voor je en ondersteun en/of begeleid het project. Jij kan voor alles bij je accountmanager  / projectmanager terecht. No-nonsense, korte lijntjes en snelle communicatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan

Aanmelden bedrijven

We strive to make our clients happy

So, let's be happy together

Goedendag!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je nog vragen?

Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon. Je kan je ook direct online aanmelden.